Zijn groepstrainingen niet jouw ding? Dan is personal training the way to go!

Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Een personal trainer start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht (lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Iedereen is verschillend en elke persoon streeft andere doelstellingen na. Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.

Een eigen personal coach heeft nog andere voordelen:

  • TIJD

Door onze flexibele coaches kan jij een afspraak maken op het uur dat het jou het beste uitkomt. Heb je een drukke job of een gezin om voor te zorgen? Geen enkel probleem want met enkele uurtjes per week kunnen we al een mooi resultaat bereiken.

  • MOTIVATIE

Door ons jong, en vooral supergemotiveerd, coaches team is er aan motivatie zeker geen gebrek!

  • DOELGERICHT TRAINEN

We bespreken samen jouw doel en proberen dat op zo kort mogelijke manier SAMEN te bereiken!

 

ONZE FORMULES

 

Voor meer informatie rond personal trainingen mail gael@district10-crossfit.be

 

ONLINE TRAINING

Via onze online coaching kan jij samen met de coach werken aan jouw specifieke doel. De coach zal niet altijd aanwezig zijn (zoals bij een personal training) maar je hij maakt wel jouw schema op maat zodat jij kan werken op jouw specifieke noden en doelen. Zo zal je een screening/intro gesprek hebben en een maandelijkse evaluatie met je coach.

Prijzen Online Training:

€ 130 euro / maand
€ 160 euro / maand (inclusief OPEN GYM abonnement)