Zijn groepstrainingen niet jouw ding?

Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Een personal trainer start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht (lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Iedereen is verschillend en elke persoon streeft andere doelstellingen na. Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past. Natuurlijk kan dit ook per 2, een uurtje sporten met je partner of vriend(in) onder begeleiding behoord dus ook tot de mogelijkheden.
Een eigen personal coach heeft nog andere voordelen:
  • TIJD
Door onze flexibele coaches kan jij een afspraak maken op het uur dat het jou het beste uitkomt. Heb je een drukke job of een gezin om voor te zorgen? Geen enkel probleem want met enkele uurtjes per week kunnen we al een mooi resultaat bereiken.
  • MOTIVATIE
Door ons jong, en vooral supergemotiveerd, coaches team is er aan motivatie zeker geen gebrek!
  • DOELGERICHT TRAINEN
We bespreken samen jouw doel en proberen dat op zo kort mogelijke manier SAMEN te bereiken!

1x

1 TO 1
SESSIE

€60 per persoon per uur

1 X 2 = € 10 EURO EXTRA PER SESSIE

5x

1 TO 1
SESSIE

€56 per persoon per uur

= € 280

1 X 2 = € 10 EURO EXTRA PER SESSIE

10x

1 TO 1
SESSIE

€52 per persoon per uur

= €520

1 X 2 = € 10 EURO EXTRA PER SESSIE

Online Training

Via onze online coaching kan jij samen met de coach werken aan jouw specifieke doel. De coach zal niet altijd aanwezig zijn (zoals bij een personal training) maar  hij maakt wel jouw schema op maat zodat jij kan werken op jouw specifieke noden en doelen. Zo zal je een screening/intro gesprek hebben en een maandelijkse evaluatie met je coach.
Prijzen Online Training:
€ 130 euro / maand
€ 160 euro / maand (inclusief OPEN GYM abonnement)